Menu

Ervaringen

* Velden zijn verplicht

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

heel netjes de laadunit geplaatst en de meterkast klaargemaakt!

Jeffrey Smit

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Ik heb onlangs een laadstation tegen het huis laten installeren en ben zeer tevreden over het geleverde werk van dit bedrijf en vond dat het personeel uitermate kundig, flexibel, keurig en netjes was. Ze hebben mooi en professioneel werk geleverd. De werknemers die bij mij het laadstation en aansluiting gemaakt hebben verdienen een groot compliment. Heel erg bedankt ook voor de after-service. Jullie krijgen als bedrijf van mij een dikke 10.

P. Mutsaers

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

ChargeCars heeft bij mij een laadstation van NewMotion geïnstalleerd. Er werd goed meegedacht, de opties werden besproken inclusief de extra kosten, en bij twijfel werd netjes gevraagd hoe ik het wilde hebben. De kabel is mooi weggewerkt in een buis, en waar er door een steen heen moest is die netjes uitgeslepen. Als er vragen waren belden ze met de deurbel aan zodat wij rustig in onze pyjama ons ontbijt konden eten. Toen alles geinstalleerd was werden de ruimtes netjes gestofzuigd en opgeruimd. En als laatste kreeg ik duidelijke uitleg over wat er veranderd was in de meterkast. Top installatie, kan ik iedereen aanraden!

Jurjen

Cijfer 9,3
Service
Prijs
Algemene indruk

Fijn om weer eens echte professionals over de vloer te hebben met verstand van zaken, en die hun best doen om goede installatie en service te leveren. En ook nog zelf willen blijven leren in dit vakgebied. In de veranderende wereld van elektrische auto's, laadpalen en bijhorende abonnementen en netaansluitingen is dat niet vanzelfsprekend heb ik gemerkt. Ik kende ze tot voor kort niet, nu beveel ik ChargeCars van harte aan. Wegens aankoop en betaling via een energie leverancier kan ik niet oordelen over de prijs.

Chris Goemans

Cijfer 9,3
Service
Prijs
Algemene indruk

Correct in het maken en nakomen van afspraken, deskundige, flexibele en netjes werkende medewerkers.

A. Selhorst

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

After getting a number of quotes they were the most competitive by some distance. They arrived on time and fitted the charger including having the lay cable through my garden and driveway within 3.5 hours. Aside from being efficient the team were polite and did a great job cleaning up afterwards. Would highly recommend

Colin Iles

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Keurige jongens hebben bij ons op de oprit een EVbox + paal geïnstalleerd. Bij aankomst gingen ze direct aan de slag. Alle rommel netjes opgeruimd, oprit is 4 meter open geweest, maar daar is niets van te zien. Ook keurig uitgelegd hoe de paal werkt. Zeer tevreden!

Remi

Cijfer 9,3
Service
Prijs
Algemene indruk

Vriendelijk, volledige service, uitermate netjes en er wordt goed werk geleverd. Zeer tevreden.

Suzan Koning

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Een betrouwbaar bedrijf, herken je ook aan de after-service. Top!

Jacqueline

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Beide mannen uiterst plezierig in de omgang. Ook al waren er problemen vanwege de toegang via de kruipruimte, zij dachten alleen in oplossingen. Niks was onmogelijk. Heel erg blij mee en absoluut aan te raden voor anderen.

John Dick

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Super service, zeer vriendelijk en kundig team. Voor iedereen aan te bevelen.

Ton

Cijfer 8
Service
Prijs
Algemene indruk

De monteurs waren zeer vriendelijk, buiten werd alles en in de meterkast netjes afgewerkt en opgeruimd.

Cees girrel

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Het stond al een tijdje op mijn TO DO list: Laadpaal auto bij huis laten installeren! Vlak voor mijn vakantie toch nog even contact gezocht met ChargeCars. Persoonlijk geholpen, en via direct contact heel snel een offerte gekregen. Ook de dag van installatie kon volgens mijn wens geregeld worden, TOP! 3 weken later is alles al geregeld, heel fijn! Daarbij ook nog het vermelden waard dat de installateurs een visitekaartje voor het bedrijf zijn: VRIENDELIJK EN VAKBEKWAAM! Dus heb je een laadstation nodig, ik kan ChargeCars van harte aanbevelen :-)

Jan Paul Klein Poelhuis

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Super snelle en goede vriendelijke service. Door de vakantieperiode hadden andere leveranciers geen tijd maar Chargecars kon wel snel schakelen. Dit werd ook écht snel! Rond 4 uur gebeld en door middel van videobellen een idee van de situatie gegeven. Half uur later de offerte binnen en na bevestiging stonden de mannen de volgende morgen om 8 uur op de stoep. Alles netjes aangesloten en zeker niet te beroerd om mee te denken over de algehele situatie of adviezen te geven over andere zaken. Erg tevreden, keep up the good work mannen!

Timo en Tien

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Enorme goede service en snelle reactie. Leuke en kundige mensen met service hoog in het vaandel. Top geholpen bij mijn snelle installatie aan huis.

Jitka Beukenkamp

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

In rap tempo, nauwkeurig, met oog voor detail en met goede uitleg werd mijn laadstation geïnstalleerd. Opgewekte monteurs, zeer correcte benadering en alles pikobello uitgevoerd; zelfs weer alle stop opgezogen en zand weg gebezemd. In 1 woord: super! En het station is netjes geplaatst en werkt helemaal prima! Wat een aanrader!

Rogier Verschoor

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Top geregeld, aangelegd en gemonteerd. Maandag offerte via 4EV en woensdagmiddag geplaatst, sneller kan haast niet. Met het load-balancing systeem blijven alle groepen gewoon hun ding ding doen en past de laadpaal zijn gevraagde vermogen automatisch aan. Met de kWh-meter altijd inzicht wat de auto verbruikt. Ook nog 's aardige kerels die niet zeuren maar gewoon doen wat ze zeggen, dat maak i wel 's anders mee. DIkke 10!

Reier Ensink

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Na de uitwisseling van wat informatie werd een “Zappi” aanbevolen en reeds 4 dagen later zat deze Zappi aan de muur en werd mijn EV probleemloos opgeladen met het maximum mogelijke vermogen. Het is een bijzonder prettig team dat alles uitvoert, waarbij een ieder zijn eigen inbreng heeft. Doordat alles probleemloos werkt is er geen contact meer geweest, maar ik ben er van overtuigd dat, wanneer dat nodig zou zijn, ik onmiddellijk geholpen zou worden.

Dirk de Geus

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Via EV Company zijn er door ChargeCars bij ons thuis twee Zappi laadpalen geïnstalleerd. Dat ging niet zonder horten of stoten. Maar de oorzaak daarvan lag of aan de elektrische installatie bij ons thuis, een fabrieksfout in de door EV Company aangeleverde paal, een knik aangelegde doorvoerbuis diep in de tuin en-ga-zo-maar-door. Ron is werkelijk tot en voorbij het uiterste gegaan om de problemen op te lossen. Om alles te realiseren is hij meerdere keren in de avond en ook in het weekend langs geweest, telkens gebeld om te checken of alles goed gaat enzovoorts. De installatie verliep dus alles behalve soepel, maar dat lag niet aan Chargecars. Sterker nog, zonder zijn persoonlijke inzet en manier van werken was het denk ik een heel frustrerende ervaring geweest. Dit project heeft minstens 3x zoveel tijd gekost ten opzichte van wat de bedoeling was. Hij bleef altijd vrolijk en oplossingsgericht, en opperde zelfs om de kosten van Liander - die telkens moest komen voorrijden omdat de stoppen eruit knalden - voor zijn rekening te nemen. Een onvergetelijke service.

Fam. Hesselink

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Wat een fantastische club is dit chargecar team! Ron Broekman en zijn team hebben mijn electrische laadpaal naar aanleiding van een verhuizing op professionele wijze gemonteerd! Opvallend positief is de communicatie met de klant ! Ze waren op de afgesproken tijd aanwezig. Kortom een aanrader voor iedereen die een laadpaal wil laten monteren of demonteren Met vriendelijke groet, Willem Tanis

Willem Tanis

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Prima club dit. En ook nog erg leuke mensen. Vakwerk. Snel en goed mijn newmotion laadpaal thuis geïnstalleerd. Ter plekke meegedacht over de beste oplossing. De kabel zou eerst onder het grind doorgaan, maar het was geen enkel probleem om even een rijtje klinkers weg te halen en daar de kabel onder te leggen. Aanrader!

Joost

Cijfer 8,7
Service
Prijs
Algemene indruk

Wat een Top gasten, ze hebben snel en goed werk geleverd. Ze drinken wel hele dure koffie, maar daar krijg je dan wel veel vakmanschap en gezelligheid voor terug. ook wat extra wensen was geen probleem en dreven ook de kosten niet omhoog. heerlijk enthousiast en gedreven. Bedankt mannen en nu de auto nog.

Rogier

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Niets meer dan lof. Er was heel veel communicatie vooraf en altijd snel terugkoppeling. Er werd meegedacht, ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Het was een grote klus, maar ze hebben het voor elkaar. Ik kan pas testen of de laadpaal goed werkt als de auto er is, maar er zit stroom op :) Tip: Geef ze een lekker bakkie koffie :) (of meerdere)

Elmar Kouwenhoven

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Mijn eigen installateur werd huiverig om de laadpaal te installeren (Home Advanced), Chargecars gebeld en ze waren er binnen anderhalf uur. Prima meegedacht over de oplossing en de laadpaal was binnen no-time geïnstalleerd. Topgasten!

Peter Dellemann

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Goede klantgerichte bevlogen vakmannen hebben bij ons de laadpaal geïnstalleerd. Ze werken erg snel en netjes. Ze hebben zelfs tijdelijk hun laadkabel bij ons achtergelaten omdat ze hoorden dat mijn auto in eerste instantie zonder werd geleverd. Echt perfecte service!

Richard Hagen

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Laadpaal moest mee met verhuizing. Medewerkers waren keurig op tijd. Accuraat en netjes gewerkt. Heel bijzonder was dat ze onze loodzware wasmachine van de 2e verdieping mee hebben geholpen te verhuizen naar 2e verdieping van het nieuwe huis. Van enige betaling wilden ze niets weten, want dat was service! Topklasse!!

Joost

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Heel snel, binnen enkele dagen een afspraak kunnen maken voor de installatie van een Zappi. Toen het werk ter plekke extra mankracht vroeg (er moest een kabel van huis naar garage, onder grote tegels door, waarvoor extra spierkracht nodig was) werd er direct geschakeld en werd alles binnen de oorspronkelijk geplande tijd ( een middag) afgerond en keurig opgeleverd. Een top prestatie.

Boudewijn

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Snel geschakeld, super klantvriendelijk. We hebben wat technische probleempjes gehad. Maar Ron en zijn mensen hebben alles keurig opgelost.

Jos

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Hele goede service en zeer goed werk geleverd. Dit bedrijf is TOP!

Harm Kikkers

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

We kregen onze Kia E Niro eerder dan verwacht. Dus ook eerder 2 laadstations nodig dan gepland. Probleem? Nee, dus. We werden compleet ontzorgd vanaf het moment dat ChargeCars (Fred & Ron) werden ingeschakeld door Abel&Co. Snel werden 2 datums gepland, waarvan 1 op zaterdag. De installatie verliep vlekkeloos. Toen er een probleem bleek met het functioneren van beide Mennekes laadstations hielden ze in de gaten dat Mennekes snel acteerde en er samen met ChargeCars een oplossing kwam. Kortom zeer tevreden over de mannen van ChargeCars. Betrokken, snelle actie, goed en direct communiceren en vakwerk. Petje af.

Dree OP 't Veld

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Een enthousiaste ploeg heeft in een uurtje mijn wallbox aangelegd. Kabel door de kruipruimte, zo gepiept. Vakwerk! Een goede bak koffie is belangrijk 😀.

Rien Bouw

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Vanaf de schouwing door Fred tot aan het netjes opruimen van materialen, afval etc. hebben Ron en zijn team net, goed en snel werk geleverd door het aansluiten van mijn laadinstallatie. Met hun vriendelijke, servicegerichte en efficiente houding maakten zij de installatie tot een plezierige ervaring die ik iedereen kan aanraden. Bedankt mannen, tot een volgende keer!

Paul

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk

Super hoe Ron ons geholpen heeft. Snel, degelijk en mooi aangesloten bij waar wij waren vastgelopen.

Huub Pennock

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk
Ze prettig geholpen. Ron heeft verstand van zaken. Contact verliep zeer voorspoedig. Snel geholpen. Dus... allemaal top. Zeker een aanrader!!!

Frank Van leeuwen

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk
Uitermate vriendelijk en zeer kundig met het werk wat moet worden verricht. Er word goed overlegd over wat gaat gebeuren en de werkplek word schoon opgeleverd. Ondanks de kou word er stevig doorgewerkt terwijl een pauze zeker mogelijk had geweest. Nogmaals bedankt voor de installatie.

Wim Wilman

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk
Vandaag geholpen door u. Wij zijn zeer tevreden. Zeer correct en super klantvriendelijk geholpen. Wat een service! Ik zal zeker reclame maken. Groeten Alex Kort

Alex Kort

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk
Ron is een topper! Aardige vent en werkt netjes. Een vaste prijs afgesproken en hij heeft de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd.

Annelien van Leusden

Cijfer 9,3
Service
Prijs
Algemene indruk
Super tevreden
Wat een service

Bedankt!

Fred Steman

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk
Top service. Uitstekende installateurs die heel netjes te werk gaan en bijzonder vriendelijk zijn. 10/10!

Jorri Elfferich

Cijfer 9,3
Service
Prijs
Algemene indruk
Niet eerder contact gehad met ChargeCars.
Werk snel en correct uitgevoerd. Netjes achtergelaten.

Hans van der Sterren

Cijfer 9,3
Service
Prijs
Algemene indruk
Zelden een organisatie gezien die service zo hoog in het vizier heeft zitten. Ze hebben binnen de gestelde tijd de opdracht afgerond.

Yigael van der Hoeven

Cijfer 2
Service
Prijs
Algemene indruk
Helaas, slechte ervaring mee. Beleefd en professioneel in begin maar qua kennis en ervaring heb ik mijn twijfels. Uiteindelijk hebben wij voor gekozen om de klus te stoppen en iemand anders ingehuurd.

Wayne Wilson

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk
Vandaag bij mij Zappi geinstalleerd door serieuze en vakbekwame mensen. Ondanks wat tegenvallende omstandigheden (water in de kruipruimte) werd gewoon de kabel getrokken.
Zoek niet verder naar de beste installateur; u heeft hem hier gevonden

Berend Grisnich

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk
Top Service! Echte vakmannen alles netjes afgewerkt en achtergelaten. Wij zijn zeeeer tevreden! Nogmaals bedankt!

Patricia Bach

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk
Uitstekende service, werken erg netjes en denken mee. Zonder meer aan te bevelen.

Frans van Veen

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk
Simpelweg top!

Jonathan Jeurissen

Cijfer 10
Service
Prijs
Algemene indruk
Heel erg tevreden! Ik wilde het laadstation toch liever op een andere plaats dan in eerste instantie de bedoeling was. Dat was geen enkel probleem. Er werd meteen goed meegedacht. Er is heel vakkundig gewerkt en alles is netjes achtergelaten. Blij mee!!

Lenny Sluymer

Cijfer 8
Service
Prijs
Algemene indruk
Zojuist laadsysteem gemonteerd. Super!!
Ze werken erg netjes. Ga zo door.

Judith

Cijfer 9,3
Service
Prijs
Algemene indruk
Direct om 8 uur telefoontje hoe laatze zouden komen.
laadpaal bij huidige huis keuring verwijderd en daarna met mij meegereden om te plaatsen bij het nieuwe huis.
Ze kwamen zelf nog met de suggestie om de laadpaal op een betere en mooiere plek te plaatsen.
ALles keurig schoongemaakt na de klus.

Theo Luurssen

Cijfer 9,3
Service
Prijs
Algemene indruk
Plezierig contact, deskundig en werken netjes!

Mark van Ommen

Informatie

Offerte aanvragen

Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden.

Aanvragen

Elektrisch laadstation

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van een laadmogelijkheid voor uw elektrische auto. Zowel voor de particuliere als de zakelijke klant.